Allround Marketeer Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen had in mei 2016 zeer dringend behoefte aan extra handen om het vele werk aan te kunnen tijdens de vakantie van de vaste webeditor. Ik werd gedetacheerd door Someone, de vaste leverancier van S&N voor een periode van 6 weken. Maar aan beide kanten beviel het goed en het werk werd niet minder. Het gevolg: inmiddels zit ik er bijna 8 maanden! Bij Schouten werk ik met Umbraco, een open source cms. Ik voer content op, ontwikkel landingspagina’s en werk nauw samen met de marketing adviseur van de Maatwerk & Incompany afdeling aan de nieuw toe te voegen branchepagina’s. Ook maak ik e-mail nieuwsbrieven met Tripolis.

Al langere tijd leeft er de ambitie om de Schouten Global website te vernieuwen. Schouten is tenslotte met haar aanbod trainingen en coachingstrajecten actief in meer dan 60 landen! Samen met een projectmanager van S&N hebben we in 2 maanden tijd een hele nieuwe, meertalige website opgezet waarbij ik de content editing voor mijn rekening heb genomen. Hierbij hoorde ook het instrueren van content editors in China en Rusland. Een super uitdagend project en net afgerond: www.schoutenglobal.comlogo_schouten-nelissen