Wat bieden wij voor u als woningbouwcorporatie
MaxThuis homepage

In uw eigen huis blijven wonen? MaxThuis helpt!

Thuis is het veilig, met uw eigen sfeer, privacy en uw eigen spullen. U woont dan ook het liefst in uw eigen huis. Maar kan dat straks ook nog? Als lopen moeilijker gaat, of als u zich vaker onveilig voelt? Of als u extra ondersteuning en zorg nodig heeft? 

Ondersteuning waar u wat aan heeft

MaxThuis wil, zoals de naam al zegt, u ondersteunen om langer in uw eigen huis te kunnen blijven wonen. Dit doen we door alle hulp en diensten waar u mogelijk behoefte aan heeft, samen te brengen op één plek. Toegankelijk en gemakkelijk.
MaxThuis werkt hiervoor samen met geselecteerde partners die diensten en producten aanbieden in heel Nederland. En door ons geselecteerd wil zeggen dat wij instaan voor de kwaliteit.

Hoe helpt MaxThuis.nl

 1. Alle ondersteunende producten en diensten op één plek
 2. Grondig onderzoek naar uw behoeften
 3. Inschakelen van geselecteerde partijen
 4. Landelijke dekking
 5. Professionele adviseurs bij een complete huis-check
 6. Duidelijkheid over prijzen voor eventuele aanpassingen

Let op: deze website is (nog) niet operationeel maar slechts toegankelijk i.v.m. promotiedoeleinden. De informatie is nog niet volledig en acties zoals informatie aanvragen, contact, en quick-scan zijn nog niet volledig geïmplementeerd. 

 

 • Pedicure blok

  Verzorging thuis

  Of u nu behoefte heeft aan de pedicure of een feestelijk nieuw kapsel wilt voor uw verjaardag. U hoeft er de deur niet voor uit. Via MaxThuis vindt u een groot aantal kappers, pedicuren, schoonheidsspecialisten en andere dienstverleners bij u in de buurt. Betrouwbaar en betaalbaar.

 • Tafeltje dekje blok

  Lekker en gezond eten

  Als zelf koken een opgave wordt kan MaxThuis u helpen. Goede koks in uw omgeving kunnen zorgen voor een gezonde , lekkere én betaalbare maaltijd. Iedere dag of bijvoorbeeld 2 keer in de week. 's Avonds of juist 's middags. Wat u het prettigste vindt.

 • Huis check blok

  De Quick scan

  Is uw huis geschikt om comfortabel en veilig in te blijven wonen? Ook als u ouder wordt? Vaak is een kleine aanpassing al voldoende om ongemakken op te lossen.

  Doe de Quick scanIs uw huis al geschikt?

Partners waar we graag mee samenwerken