Mijn ambities als webredacteur?

Mijn ambitie is eigenlijk vrij simpel: ik wil graag mooie dingen maken waar een bezoeker iets aan heeft. Dit betekent dat tekst to the point is, dat afbeeldingen visueel aantrekkelijk zijn en dat de gebruikerservaring goed moet zijn. En natuurlijk conversiegericht als dat het doel is.  Functionele en aantrekkelijke content maken dus.

Webredacteur: een prachtig en veelzijdig vak!

Het vak van webredacteur is super breed en veelzijdig. En juist de vele verschillende werkzaamheden maken dat ik dit werk met heel veel plezier doe. Het beheren van websites, schrijven van B1 teksten, content optimaliseren en schakelen tussen marketing (communicatie) en techniek, allemaal leuk om te doen. Ik zorg dat alles klopt en ben tevreden als ik een geslaagd project kan afvinken. En dat er soms ook repeterende (ietwat saaie) taken bij horen vind ik helemaal niet erg. Dat geeft ook rust.

“een nieuw systeem heb ik snel onder de knie”

Met mijn kennis en ervaring op het gebied van SEO, social media, html, webrichtlijnen, online marketing en Photoshop zit het wel snor. En het werken met een CMS zoals Drupal, SiteCore, Magento en WordPress gaat me goed af. Maar ook voor een nieuw systeem draai ik mijn hand niet om want ik ben nieuwsgierig en leergierig. Als een team ‘ergens aan gaan staan’ vind ik het aller leukst. En vervolgens mijn taken en verantwoordelijkheden natuurlijk zelfstandig uitvoeren.

Na voornamelijk bij commerciële bedrijven te hebben gewerkt – en dus veel weet van ‘call to action’, targets, strategiën en conversies – zet ik mij ook graag in voor een maatschappelijk relevante organisatie. Ik zoek verdieping in mijn werk en ik denk deze organisaties veel te kunnen bieden.

Interessegebieden: consument & recht, goede doelen, duurzaamheid, bouwen en wonen, gezondheidszorg, onderwijs.

Wat ik belangrijk vind in mijn werk is:

 een plezierige en interessante werkomgeving
 duidelijke taken en verantwoordelijkheden
 enthousiaste collega’s om samen te werken aan kwaliteitscontent
 mezelf blijven ontwikkelen
 een goede balans tussen werk en privé.
Mijn voorkeur gaat uit naar een functie voor 32 uur in de Randstad/Utrecht.

Heeft u een tip voor mij of suggestie? Op de contactpagina vindt u mijn gegevens.